×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic drar sig ur kvaltävling – fokuserar på att hitta nya spelare

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och hans Fnatic är på jakt efter två nya spelare.
Storlaget Fnatic drar sig ur kvalet till miljonturneringen Betboom Dacha. I ett inlägg på sociala medier skriver organisationen att man istället för att tävla lägger allt fokus på att bygga om sitt CS-lag inför nästa år.

"Medan vi fortsätter att fokusera på att bygga om vår femma för 2024 har vi informerat turneringsarrangörerna om att vi tyvärr inte kan delta. Vår prioritering är helt och hållet att investera i en ny laguppställning som kommer att hjälpa oss att återföra Fnatics CS-division till sin forna glans", skriver Fnatic i en kommentar till ett inlägg av Betboom Dacha-arrangören Fissure.


De senaste veckorna har Fnatic tappat William "mezii" Merriman och Fredrik "roeJ" Jørgensen till Team Vitality och Preasy Esport. Några ersättare har ännu inte presenterats.

Hur länge Fnatic kommer att avstå från att delta i tävlingar är oklart. Laget har bjudits in till LAN-tävlingen Elisa Masters som är schemalagd att spelas om två veckor och något uttalande om att man inte kommer att ställa upp där har i skrivande stund inte släppts.

Fnatic är nu:
Freddy "KRiMZ" Johansson
Aurélien "afro" Drapier
Chris "Dexter" Nong

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..