×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

KRIMZ tappar ännu en lagkamrat – Fnatic nere på tre spelare

1
Nu behöver Fnatic värva två spelare till sitt CS-lag.
Fnatic fortsätter att möblera om i sin CS-femma. Nu är laget nere på bara tre spelare efter att dansken Fredrik "roeJ" Jørgensen värvats till den danska organisationen Preasy.

Fnatic har i skrivande stund inte kommenterat flytten som offentliggjordes genom ett inlägg från Preasy i sociala medier. Preasy är ett relativt nybildat danskt projekt som coachas av Daniel "Vorborg" Vorborg som, precis som roeJ, har förflutet i Copenhagen Flames.

Förra veckan lämnade också William "mezii" Merriman Fnatic och presenterades sedan som ny spelare för Team Vitality. Sedan dess har flera svenska profiler hoppats på att Fnatic ska välja att värva svenska spelare för att återigen få en svensk kärna.

Nästa schemalagda tävlingsmatch för Fnatic är på torsdag då laget spelar sin första gruppspelsmatch i kvalet till Betboom Dacha.

Fnatic är nu:
Freddy "KRiMZ" Johansson
Chris "Dexter" Nong
Aurélien "afro" Drapier

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..