×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic-chefen: "Ser inte oss återvända till en helsvensk femma"

2
Patrik "cArn" Sättermon stänger återigen dörren för en helsvensk femma.
När Fnatic tidigare idag meddelade att lagets brittiske spelare William "mezii" Merriman lämnar laget var det många svenska Fnatic-fans som fick upp hoppet om en svensk ersättare. I en chatt på Fnatics hemsida fick organisationens svenska chef Patrik "cArn" Sättermon flera frågor från fansen som rör just svenska spelare i Fnatic.

I ett utförligt svar skriver cArn att någon helsvensk Fnatic-femma inte är på aktuellt just nu.

"Vi tror fortfarande starkt på konceptet att tävla som ett internationellt lag med engelska som huvudspråk. Detta med utgångspunkt i att vi är en internationell organisation och, viktigast av allt, vill vi komma åt hela spelarpopulationen och inte begränsas av en specifik marknads spelarbas, skriver cArn.

Även om det inte ser ut att bli en helsvensk CS2-femma för Fnatic någon gång i närtid stänger cArn dock inte dörren för att värva fler svenskar till laget — kanske till och med så många att det blir en svensk majoritet.

"Detta är naturligtvis inte detsamma som att säga att vi skulle vara främmande för tanken på att ha en majoritet av femman från en region, men jag kan för närvarande inte se att vi vare sig återgår till en komplett svensk laguppställning och satsning, eller någon annan region heller för den delen", skriver han.

Artikelbild: Fnatic/X och Pressbild/Dreamhack
Videokälla: WESG/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..