×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

NIP faller i CAC-kvartsfinalen – trots fint spel från REZ

1
Ninjas In Pyjamas är utslagna ur CS2 Asia Championship.
Det är färdigspelat för Ninjas in Pyjamas i Shanghai. På lördagsmorgonen förlorade svensklaget sin kvartsfinalsmatch mot världsfyran ENCE Esports med 1-2 i kartor.

Förlusten kom trots att lagets svenska stjärnspelare Fredrik "REZ" Sterner levererade på servern. Tillsammans med sin danske lagkamrat Kristian "k0nfig" Wienecke var REZ lagets dödligaste spelare på servern och toppade bland annat scoreboarden överlägset när NIP vann sitt eget kartval Overpass med 13-8.

REZ:s fina spel till trots förlorade NIP på matchens första karta Nuke (8-13) och sedan på den tredje och avgörande kartan Ancient (13-6).

I och med förlusten slutar NIP på en delad femteplats i tävlingen tillsammans med Lynn Vision Gaming. De enda lagen som nådde en sämre placering i tävlingen var de kinesiska hemmalagen Wings Up Gaming, som NIP slog ut ur tävlingen i torsdags, och Tyloo.

För NIP väntar nu ett par dagars vila innan laget kliver in i kvalet till den nya miljonturneringen Betboom Dacha på torsdag nästa vecka. Då gör man det utan lagets svenska talang Max "maxster" Jansson och istället med det spanska nyförvärvet Alejandro "alex" Masanet.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..