×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Coachens hyllning av pupcake: "Skjuter hårt"

2
The Prodigies senaste nyförvärv överöses med lovord av Arvid "Evarizta" Runberg.
Se hela intervjun med Evarizta i videoformat i spelaren ovan eller läs den här.
När det svenska laget The Prodigies äntrade Svenska Cupen-gruppspelet gjorde man det med en ny spelare i femman. Kevin "pupcake" Henning hade , något oväntat, hämtats in från sitt tidigare lag Kappa Bar för att istället bli en del av Prodigies-satsningen.

I en intervju med Fragbite förra veckan berättar Prodigies manager och coach Arvid "Evarizta" Runberg hur det kom sig att laget valde att satsa på pupcake.

— Det var en liten turbulent tid med spelare som fick offers till höger och vänster och vi visste inte hur linan skulle se ut. Så då testade vi en annan lina och pupcake var med i den. Det var då vi kände att honom ska vi ha, berättar Evarizta.

Enligt coachen bidrar pupcake, som är ett par år äldre än övriga spelare i laget, med sin rutin och erfarenhet samtidigt som han håller en hög skill-nivå.

— Han är lite äldre än de andra så han har ett helt annat lugn. Mycket rutin, stressar inte och han kommer med mycket bra grejer mid-round, säger Evarizta och fortsätter:

— Sedan är han ju en jävligt duktig spelare också, det har ju alla som har tittat på matcherna sett. Han skjuter hårt och bidrar på alla sätt. Han är väldigt professionell av sig i sin appearance.

Prodigies och Metizport var lagen som lyckades ta sig vidare från Svenska Cupen-gruppspelet och är därmed klara för slutspelet i tävlingen. Det äger rum den 1—3 december.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..