×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nya granatfunktionen kan göra decoys lite bättre

1
Det ser ut som ett åskmoln.
Ett klipp som postades på forumet Reddit visar en minimal uppdatering gällande decoys. Om en spelare kastar en decoy inuti en smoke kommer det nu blixtra och röra sig inuti smoken, något som uppdaterades i den senaste patchen.

Enligt spelare som testat den nya granateffekten kommer man tyvärr inte se enklare igenom smoken med hjälp av decoyen, det är snarare en visuell effekt, om än en snygg sådan. Om det finns några andra praktiska användningsområden för effekten får framtiden utvisa, men gissningsvis kommer en hel del spelare att testa effekten i matcher.

"Holy shit. Man skulle kunna lura folk att man skjuter genom en smoke nu", kommenterade bland annat en användare i tråden.

Decoy grenades now flash inside smokes and slightly push around smokes.
byu/mini337 inGlobalOffensive

Artikelbild: Valve
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..