×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

zonic dementerar uppgifter om monsterlön: "Vet inte var folk får det från"

2
Danny "zonic" Sørensen dementerar uppgifterna om att han får en årslån på över 13 miljoner kronor.
En av esportens mest erfarne tränare är dansken Danny "zonic" Sørensen som kommer att ansluta till Falcons Esports den första november. zonic kommer senast från ett väldigt lyckat uppdrag i Team Vitality.

Nu sägs tränarens lön ha sipprat ut till allmänheten, detta genom den franska streamern Sebastien "KRL" Perez som säger att Falcons erbjudit zonic 1,2 miljoner dollar (~13,4 miljoner kronor) i årslön.

I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk dementerade zonic dock uppgiifterna.

— Jag vet inte var folk får sin information ifrån. Jag kan ärligt säga att min lön hos Falcons är ungefär densamma som jag har fått de senaste åren. Jag har valt Team Falcons utifrån den vision och ambition de presenterat för oss och möjligheten för mig som tränare att utmana mig själv genom att ta ett lag från de lägre divisionerna och förhoppningsvis vinna många titlar, säger han.

— Som ett bevis på våra gemensamma ambitioner innehåller mitt nya kontrakt incitamentsprogram, vilket innebär att om vi uppfyller ambitionerna och skapar ett starkt vinnande lag kommer jag att belönas med bonusutbetalningar.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..