×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska experten: Han kommer bli den bästa genom tiderna

1
Jacob "Pimp" Winneche har redan bestämt vem han tror kommer att ses som den bästa CS-spelaren någonsin.
Counter-Strike: Global Offensive rör sig mot sitt slut. Inom en snar framtid kommer Counter-Strike 2 att ta över. De flesta håller med att den bästa CS:GO-spelaren genom hela spelets historia är Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Men om man ska räkna Counter-Strike i sin heltid blir det svårare.

Om vi blickar tillbaka många år till 1.6 så fanns det två kandidater, Patrik "f0rest" Lindberg och Filip "NEO" Kubski. Många säger med tanke på detta och hans långa karriär att f0rest är den starkaste CS-spelaren någonsin. Men det är svårt att räkna på, speciellt när spelen är så annorlunda.

CS:GO och CS2 är dock betydligt mer lika än vad CS:GO och 1.6 var. De som är starka i CS:GO har därmed en stor chans att vara bra även i CS2. Den danska experten Jacob "Pimp" Winneche har redan bestämt sig för vem han tror kommer att ses som den bästa spelaren genom alla tider, och det är inte s1mple.

Dansken menar istället att den vi om ett par år ser som den bästa genom alla tider är Mathieu "ZywOo" Herbaut. Han pekar på att han spelat professionellt i fem år och hans sämsta placering i en HLTV:s spelarranking har varit andraplats. Detta och att han fortfarande är ung menar Pimp kommer att hjälpa honom.



Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..