×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Spanjor ryktas ersätta hampus i Ninjas In Pyjamas

1
Ninjas In Pyjamas uppges ha hittat sin nya in-game leader.
Den spanska in-game leadern Alejandro "alex" Masanet är nära att skriva på för Ninjas in Pyjamas. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

Enligt källor till sajten har NIP och ALEX:s nuvarande lag Movistar Riders inlett förhandlingar om ett köp av den 27-årige in-game leadern. Förhandlingarna ska vara långt gångna och det enda som återstår uppges vara för parterna att skriva på köpeavtalet.

ALEX har under de senaste fem åren representerat Movistar Riders. Under de senaste åren har han lett laget till två segrar i ESL Challenger-tävlingar samt en delad tredjeplats i IEM Cologne år 2022, men några stora internationella titlar har han ännu inte vunnit.

Enligt HLTV kommer ALEX inte att spela för NIP i lagets nästa stora turnering, CS Asia Championship, som påbörjas nästa vecka. Istället är det först i Blast Premiers höstfinaler, som börjar den 22 november, som spanjoren kan göra sin debut.

Om HLTV:s uppgifter stämmer kan NIP ställa upp med följande femma på Blasts säsongsfinaler:

Fredrik "REZ" Sterner
Kristian "k0nfig" Wienecke
Patrick "es3tag" Hansen
Daniil "headtr1ck" Valitov
Alejandro "alex" Masanet

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..