×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Irriterande kniv-bugg inte fixad i CS2

1
Tror vi alla upplevde denna bugg någon gång under CS:GO.
Med släppet av Counter-Strike 2 hoppades de flesta att irriterande buggar från CS:GO-eran skulle vara ett minne blott. Så har inte riktigt visat sig vara fallet då en väldigt irriterande bugg har följt med även i den senaste versionen av spelet.

Buggen, som kallas för "97-dmg buggen", dyker upp i vissa fall under knivdueller. Om man avlossar ett vapen innan man knivar sin motståndare (med vänsterklicken) så gör 3 vänsterklick 97 skada. Men om man inte avfyrar sitt vapen innan gör 3 vänsterklick 100 i skada.

Detta är något som samtliga spelare irriterade sig över i CS:GO och enligt rapporter på Reddit finns buggen kvar i CS2.

De senaste veckorna har Valve haft ett högt uppdateringstempo gällande buggar och kan således fixas ganska snabbt. Det ska dock sägas att Valve kände till denna bugg i CS:GO i väldigt många år men valde att lägga dövörat till. Vi får se om dom tar tag i det denna gång.

BUG: Firing your gun prevents the optimal knife string from doing damage
byu/godonan inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmavbild/Valve
Videokälla: European Pro League/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..