×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Subtick får CS2-spelare att glida efter hopp

1
Borde den här movement-buggen patchas?
Spelarbasen har upptäckt en ny allvarlig bugg i Counter-Strike 2. En användare på forumet Reddit postade häromdagen ett klipp där man tydligt kan se vad som händer när man hoppar på en ojämn yta i spelet — man "glider" framåt.

Om det är meningen att det ska vara så här vet vi inte, men baserat på kommentarerna i tråden är spelarbasen rejält upprörd. Anledningen till den negativa tonen är att det nu kommer att bli svårare att kasta smokes/molotovs från ett och samma ställe.

Något ett par användare påpekar är att om man går ut och ställer sig på en lutande yta IRL och hoppar så kommer man antagligen att "falla" framåt lite när man landar, vilket kan vara ett tecken på att Valve gjort denna ändring med flit.

Subtick movement causes you to inconsistently slide down slanted surfaces when jumping. De-subticked movement does not. This is very annoying when jump-throwing utility from a single spot.
byu/davidskp inGlobalOffensive

Artikelbild: Valve
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..