×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Minska input lag i Counter-Strike 2 med dessa inställningar

1
Här är inställningarna du kan ändra för att minimera input lag i Counter-Strike 2.
Flera spelare som betatestar Counter-Strike 2 vittnar om problem med input lag i spelet. Till följd av detta valde Reddit-användaren Piwielle att undersöka vilka inställningar i spelet som har mest påverkan på problemet och vad man som spelare kan göra för att minimera omfattningen.

I en tråd på subredditen GlobalOffensive delade Piwielle med sig en lista över alla videoinställningar i spelet och hur han upplevde att de påverkade hans input lag. Den inställningen som påverkar mest är enligt användaren Vertical Sync som han valt att stänga av, men flera andra inställningar kan också ha inverkan.

Har du problem med input lag i CS2 kan det vara värt att testa att justera några av inställningarna som Piwielle listat.

Piwielles optimala inställningar för att minska input lag:
I tested the input lag impact of every cs 2 setting.
byu/Piwielle inGlobalOffensive

Input lag är den tid som går mellan att en elektrisk signal skickas tills en motsvarande åtgärd inträffar. Termen används i spelsammanhang för att beskriva fördröjning mellan ingång och spelmotorn, bildskärmen eller någon annan del av signalkedjan som reagerar på den ingången.

Artikelbild: Pressbild/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..