×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Media: Vitality tappar stjärnspelare till saudiskt superlag

1
Den tredje värvningen för Falcons uppges vara klar.
Den saudiarabiskt ägda organisationen Falcons Esports första två värvningar blev först och främst en av världens bästa Counter-Striketränare någonsin, Danny "zonic" Sørensen. Dansken tar även med sig sin stabskollega Lars Robl som är performancecoach.

Nu kan även en tredje dansk vara klar för laget, rapporterar CS-sajten HLTV. Den spelare som uppges vara aktuell för Falcons är Team Vitality-stjärnan Emil "Magisk" Reif.

Att just Magisk ser ut att bli den första värvningen kommer inte som en chock. Ryktet har florerat ett tag, de tre danskarna känner varandra väl och har dessutom vunnit två Majors tillsammans i både Astralis och Team Vitality.

Andra rykten som omgärdar Falcons är att laget jagar både Nikola "NiKo" Kovač och Marco "Snappi" Pfeiffer men att inget är överenskommet än. Sista pjäsen i detta nya superlag kan bli Ilya "m0NESY" Osipov, något som inte bekräftats.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..