×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

Saudiarabien blir värdland för nästa års landslags-VM

1
Landslags-VM 2024 kommer att spelas i Saudiarabien.
Det internationella esportförbundet IESF har beslutat att nästa års upplaga av landslags-VM i esport kommer att arrangeras i Saudiarabiens huvudstad Riyadh. Beskedet meddelades i ett pressmeddelande i samband med att årets upplaga av VM slutförts.

— Vi är stolta över att vara värd för IESF:s 16:e världsmästerskap i esport i Saudiarabien 2024 för att visa vårt starka stöd för IESF. Ett varmt välkomnande ges till esportentusiaster från hela världen, säger prins Faisal bin Bandar Al Saud, ordförande för det saudiarabiska esportförbundet i pressmeddelandet.

Årets upplaga av landslags-VM spelades i Rumänien. Det svenska landslaget vann herrturneringen i Counter-Strike efter att ha gått obesegrade genom hela turneringen.

Mer detaljer om nästa års upplaga av landslags-VM har ännu inte släppts.

Artikelbild: Pressbild/IESF
Videokälla: IESF/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..