×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succédebut för maxster i Ninjas In Pyjamas — vann rivalmötet mot Fnatic

1
Inhoppande Max "maxster" Jansson var i dunderform.
Kort inpå matchstart i Roobet Cup meddelande Ninjas in Pyjamas att Ludvig "Brollan" Brolin ersätts av Max "maxster" Jansson som för tillfället är den enda kvarvarande spelaren i Young Ninjas. Och vilken match den unga ninjan bjöd på.

Matchen började på Fnatics kartval Inferno och hemmalaget drog snabbt iväg till en 6-2 ledning. Det såg dystert ut för NIP fram till att maxster började vinna dueller och mark när han lurkade mot A gång på gång. Den första halvleken slutade 7-5 till Fnatic. Andra halvlek började som den första och kartan var ganska snabbt över vilket gav Fnatic ledningen efter 13-9.

När lagen hoppade över till djungeln på Ancient blev det maxster-show. Ynglingen multifraggade flertalet gånger och så fort Fnatic visade kämparglöd kom maxster och sköt HS. Även Kristian "k0nfig" Wienecke ska creddas med sina 21 frallor. Det blev en övertygande kartseger för ninjorna som avslutade det hela med 13-10, en karta som kändes mer ensidig än slutresultatet gav sken av.

Avgörande och sista kartan spelades på Overpass och tittarna hann knappt blinka innan den var över. 13-2 slutade kartan efter en laginsats där Fredrik "REZ" Sterner stack ut i toppskiktet.

Kvällens applåd måste dock ges till maxster som totalt står för 53 frallor (35 deaths) och en ADR på 93,2, en otroligt imponerande insats. Roobet Cup-gruppspelet fortsätter för NIP på lördag klockan 15:00 då laget möter Monte i grupp D:s upper bracket-final. För Fnatic väntar utslagsmatch mot OG senare på lördagskvällen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..