×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

The Prodigies till upper bracket-final i Svenska Cupen-gruppspelet

1
Förhandsfavoriterna höll för trycket och besegrade Gamermix i sin första gruppspelsmatch.
På förhand var The Prodigies Sweden favorittippade mot Gamermix i tisdagens Svenska Cupen-gruppspelsmatch. Det talangfulla laget höll för trycket och säkrade en 2-0-seger i matchen.

Sverige The Prodigies Sweden
upE, TIMhehe, jocab, tvs, pupcake

Sverige Gamermix
PALM1, hugilago, redzy, flaw, aNdu

Matchen inleddes på Gamermix kartval Mirage och ingenting kunde skilja lagen åt efter den första halvleken. I den andra halvleken vaknade The Prodigies till liv ordentligt och kunde som anfallare vinna sju raka rundor och stänga kartan med siffrorna 13-6.

På Vertigo kändes det sedan som att Prodigies hade full kontroll från början till slut. Kartan slutade 13-8 och Jacob "jocab" Nerheden toppade scoreboarden med 20 kills vid sitt namn.

Resultatet innebär att The Prodigies ställs mot Freee Agents i grupp A:s upper bracket-final. Den matchen spelas imorgon onsdag klockan 19:00.

För Gamermix blir nästa match först på torsdag då laget möter Lilmix i gruppens första avgörande utslagsmatch. Förloraren i den matchen, som också är schemalagd att starta klockan 19:00, är ute ur tävlingen.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..