×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT om NIP: "Vi kommer inte att ha en svensk lineup"

1
Ninjas In Pyjamas kommer inte att gå mot en svensk lineup just nu.
Under gårdagen stod det klart att Björn "THREAT" Pers återvände till Ninjas in Pyjamas, denna gången som general manager. På kvällen höll NIP även en livesändning under namnet Pyjama Party där THREAT intervjuades av Marcus "Tutsi" Toth.

Vi fick där en insyn i THREATs planer för CS-laget. Han säger där att han tittar på att göra förändringar till laget. Detta på grund av hur mycket spelarnas roller i laget krockar. Vilken typ av förändringar pratar han dock inte om.

"När jag letar efter spelare så kollar jag på alla nationaliteter. Det betyder att vi kommer inte att ha en svensk lineup", säger THREAT som erkänner att detta är kontroversiellt för ett lag som NIP men att CS-landskapet har förändrats. Han utesluter dock inte att detta kan hända i framtiden.

I samband med detta så kommer även Young Ninjas att gå internationellt. Han pratar om att början av Young Ninjas var lyckad med att både Erik "ztr" Gustafsson och Linus "LNZ" Holtäng flyttades upp till huvudlaget men att de gjorde det för tidigt.





6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..