×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Putin kräver ryska CS2-servrar

2
Valve kan tvingas öppna CS-servrar i Ryssland.
Den ryska presidenten Vladimir Putin har krävt att onlinespel som spelas i landet måste tillhandahålla servrar i landet. Det rapporterar flera ryska nyhetsmedier, bland annat RBC.

Enligt rapporteringen ska Putin i ett tal ha uttryckt frustration över att spel som spelas av ryska gamers har sina servrar i andra länder. Detta utgör, enligt Putin, en missad möjlighet för intäkter till Ryssland.

— Självklart ska servrarna finnas i Ryssland. Vi älskar både Kanada och USA, men att ta pengar från oss på det här sättet... Varför tillåter vi det?, ska Putin ha frågat sig.

Vad Putins uttalande kan få för följder är ännu inte klart, men esporttitlar som Counter-Strike och Dota2 kan drabbas om Putins vilja senare blir lagstiftning.

Artikelbild: Pressbild/Kreml och Counter-Strike

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..