×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsen rasande efter senaste CS2-patchen: "Finns ingen lösning"

1
Den senaste patchen har fått CS-proffsen att rasa.
CS2-proffs, experter och eldsjälar har den senaste tiden byggt egna kommandon, eller så kallade alias, för att optimera spelupplevelsen genom att kringgå problemen som uppkommer med spelets subtick-system. Detta är uppenbarligen något som Valve inte uppskattar.

Speltillverkaren har nu vidtagit åtgärder för att försöka förhindra användningen av dessa så kallade aliases. Under natten till onsdagen släppte Valve en uppdatering till CS2 där man sätter stopp för användandet av dem, något som har gjort väldigt många väldigt upprörda.

CS-profilen Mohan "launders" Govindasamy var en av dem som klagade på uppdateringen.

"De tog bort aliases möjlighet att få bort subtick utan att faktiskt fixa default jump key. Varje gång du hoppar är det olika höjd. Och nu finns det ingen lösning", skrev launders i ett inlägg på X.


Tävlingsarrangören ESL meddelade snabbt att den pågående miljonturneringen IEM Sydney inte kommer att spelas på den senaste patchen då de flesta proffsspelare utnyttjar aliases. Utöver aliasuppdateringen har Valve även fixat lite buggar samt lagt till ett nytt ljud för 10-sekunders varningen.


Artikelbild: Skärmbild/Valve
Videokälla: Twitch/Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..