×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Faze Clan förnedrar världstvåan — vann med 13-0

1
En historisk CS2-kross!
Under förmiddagen på fredagen spelades de två kvartsfinalerna i den första stora LAN-tävlingen i Counter-Strike 2, IEM Sydney. I den andra kvartsfinalen mellan Faze Clan och ENCE Esports fick vi se en historisk kross från Faze Clan.

Faze vann matchen med 2-0 i kartor men det som var mest häpnadsväckande var faktumet att laget besegrade Ence med 13-0 på Anubis. Det är första gången i CS2:s historia som ett lag på högsta tävlingsnivå förlorat en karta utan att vinna en enda runda.

I kvartsfinalen som spelades innan mötet mellan Faze Clan och Ence var det Complexity Gaming som lyckades säkra en semifinalplats framför BetBoom. Även den matchen slutade 2-0 men var betydligt jämnare.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..