×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Slutspelat för svenskarna i IEM Sydney — ingen nådde slutspel

2
Det blir inga svenska spelare i slutspelet av IEM Sydney.
Slutspelet i den historiska första stora LAN-tävlingen i Counter-Strike 2 blir helt utan svenska spelare. Det står klart efter att både Freddy "KRiMZ" Johansson och Isak "isak" Fahlén förlorat sina avgörande gruppspelsmatcher.

KRIMZ var förste man att slås ut ur tävlingen efter att Fnatic förlorat sin lower bracket-semifinal i grupp B. Matchen mot Monte slutade 2-1 till ukrainarna efter att laget vänt ett 0-1-underläge till vinst.

Senare på onsdagsmorgonen var det isak och hans Gamerlegions tur att åka ut ur tävlingen. Laget förlorade lower bracket-finalen i grupp A mot storlaget Faze Clan med 2-1 i kartor.

I Sydney väntar nu en spelfri dag där slutspelslagen får möjlighet att vila upp sig inför kvartsfinalerna. I den första kvartsfinalen, som spelas klockan 07:30 på fredag morgon, ställs Faze Clan mot Complexity Gaming medan BetBoom får möta Monte i den andra kvartsfinalen direkt efteråt.

De två gruppvinnarna, Mouz och G2 Esports, har blivit direktseedade till tävlingens semifinaler som spelas på lördagen. Finalen är sedan schemalagd att spelas klockan 09:30 på söndag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..