×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

m0nESY kritiserar AWP:n i CS2: "Känns konstig"

1
Den unga AWP-stjärnan är inte såld på vapnet i Counter-Strike 2.
IEM Sydney, den första stora LAN-tävlingen i Counter-Strike 2, är i full gång. En av förhandsfavoriterna till att vinna tävlingen är världstrean G2 Esports som öppnade gruppspelet med en knapp 13-11-seger mot hemmahoppet Grayhound Gaming.

Efter matchen gjorde G2:s 18-åriga AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov ett inlägg på Telegram där han delade med sig av sina tankar om sin första CS2-tävlingsmatch. I inlägget skriver m0NESY att han inte tycker att AWP:n känns likadan som i föregångaren CS:GO och hintar om att han överväger att köpa andra vapen framöver.

"AWP:n i CS2 är så konstig. Nu förstår jag varför alla köper SG och AUG", skrev m0NESY i det korthuggna inlägget.

Trots att m0NESYs favoritvapen inte kändes rätt toppade han scoreboarden för G2 i matchen mot Grayhound. Laget spelar sin nästa gruppspelsmatch på natten till tisdag då laget ställs mot Complexity Gaming i en match som är schemalagd att spelas klockan 04:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..