×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-konto värt miljoner community-bannades på Steam

1
Kontot sitter på ett inventory som uppskattas vara värt över 17 miljoner kronor.
Uppdatering: Kontot avbannades under fredagen.

Den kända skintradern St4ck har blivit community-bannad på Steam. Det rapporterar både den ryska nyhetssajten Escorenews och den svenska CS-profilen Anomaly.

Det som gör avstängningen speciell i det här fallet är att St4ck har ett extremt värdefullt inventory med flera AWP Dragon Lore-skins och värdefulla stickers från Katowice 2014. Enligt Anomaly är St4cks konto värt omkring 1,6 miljoner dollar (~17,6 miljoner kronor) vilket gör avstängningen till en av de största någonsin.

Att det rör sig om en community-ban och inte en VAC-ban innebär dock att kontot troligtvis kommer att låsas upp igen. En communty-ban ges till kontot som bryter mot Steams communty guidelines och de flesta sådana avstängningar är bara tillfälliga.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..