×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-inställning kan ge dig sjuk field-of-view

1
Man blir yr bara av att titta på det.
Om man någon gång sett spelet DOOM's field of view känner man kanske igen sig i detta klipp. Inställningen "splitscreen_mode 2" i konsolen ger nämligen en FOV på 120. Detta blir alltså bra mycket bredare än "stretched" som var populärt inom CS:GO.

FOV är ofta avgörande i FPS-spel. Ju större den är, desto mer kan man se framför sig, vilket gör att man får en fördel gentemot andra.

Individen som postade detta på X, testade kommandot i en Deathmatch och resultatet är minst sagt imponerande. Med det här tricket på ser man mer av allt men objekt, motståndare och dylikt blir således mindre vilket i sin tur gör det svårt att aima.

Kommandot är förmodligen bara en rolig grej att testa, inget som kommer få grund då det ofta ger buggar vi sällan tidigare skådat som gör spelet i princip ospelbart.



Artikelbild: junnuqt/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..