×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis värvar Staehr och b0rup – gla1ve bänkas

1
Astralis har presenterat flera förändringar i organisationens CS-division.
Det blir stora förändringar i Astralis inför hösten. Genom ett pressmeddelande presenterade det danska storlaget under torsdagen flera ändringar i CS-divisionen.

Som tidigare ryktats väljer Astralis att bänka sin in-game leader Lukas "gla1ve" Rossander. gla1ve, som spelat för Astralis sedan 2016 och vunnit fyra Major-titlar med organisationen, petas från startfemman tillsammans med Alexander "Altekz" Givskov som får återgå till organisationens akademilag.

Som ersättare presenterade Astralis igår två nyförvärv. Som väntat var ett av nyförvärven Victor "Staehr" Staehr, som plockas in från den tyska organisationen Sprout. Förutom Staehr väljer Astralis också att satsa på Johannes "b0RUP" Borup till hösten. 23-åringen kommer senast från en sejour i Copenhagen Flames som släppte hela sin femma i slutet av april.

Förutom spelarförändringarna presenterade Astralis också förändringar på ledarsidan. Akademilagets coach Mathias "R0nic" Pinholt flyttas upp till huvudlaget och får nu titeln assisterade coach till Peter "casle" Sørensen.

Till höstsäsongen ställer Astralis upp så här:
Benjamin "blameF" Bremer
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Christian "Buzz" Andersen
Victor "Staehr" Staehr
Johannes "b0RUP" Borup


Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..