×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

cadiaN vill att CS2 kopierar från Valorant: "Ett sätt att spara tid"

0
Den danska ledaren är ett stort fan av en grej i Valorant.
Counter-Strike kommer att byta över till MR12. Detta med den eventuella flytten till CS2. Den danska ledaren Casper "cadiaN" Møller säger att han inte är så mycket emot detta men tror att det finns andra sätt att spara tid i proffsmatcherna.

"Jag tror att något som också drar ut matcherna är övertiderna. Jag är mer ett fan av övertidsformatet i Valorant för att vara ärlig", säger cadiaN i en intervju med Dotesports ock fortsätter: "Du spelar en runda på den anfallande sidan och en på den försvarande, så du vinner matchen med att vinna två rundor på raken".

Det som Heroic ser som positivt med Valorants övertidsformat är att det kan gå snabbare: "Ibland tar det en evighet i CS och det är ett sätt att spara tid. Jag är har inget emot MR12 men det kommer att behövas förändringar til l ekonomin".

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..