Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance till final i första LAN-tävlingen

1
Det nya svenska CS-laget levererar resultat direkt!
Bara några dagar efter att Alliance presenterat sin nya CS-femma är laget klart för sin första LAN-final. Under lördagen vann laget sin semifinal i den portugisiska LAN-tävlingen Meo XL Cup och får därmed spela final senare idag.

Semifinalsvinsten kom mot det tyska laget Alternate Attax och matchen slutade 2-0 till svenskarna efter vinster på Anubis (16-13) och Ancient (16-8). Niclas "PlesseN" Plessen var bäste man på servern med totalt 56 kills över de två kartorna.

I finalen ställs Alliance mot tufft motstånd i form av Made in Brazil som är placerade på plats 22 på HLTV:s världsranking. MIBR vann sin semifinal mot hemmalaget For The Win Esports övertygande med 2-0.

Finalen, som är en bo5-match, är schemalagd att starta klockan 15:30 på söndagen.