×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Polska legendaren blir isaks nya lagkamrat

3
Janusz "Snax" Pogorzelski är Gamerlegions nya in-game leader.
Den polska legendaren Janusz "Snax" Pogorzelski blir den svenska succéspelaren Isak "isak" Fahléns nya lagkamrat i Gamerlegion. Det meddelade den tyskägda organisationen under fredagen.

Snax, som bland annat vann den andra Majorn någonsin med Virtus.pro år 2014, ansluter till laget för att ersätta Sanzhar "neaLaN" Ishkakov som fick lämna laget tidigare i veckan.


Den 30-årige polacken har sedan han lämnade Virtus Pro år 2020 representerat flera i huvudsak polska femmor som inte spelat på den högsta nivån. Snax största framgång sedan han lämnade VP är en silvermedalj på IEM Dallas förra året då han hoppade in och spelade för ENCE Esports. Då imponerade han så mycket att Ence övervägde att värva honom permanent, en affär som inte blev av.

Snax första schemalagda framträdande för Gamerlegion är om ett par veckor då laget deltar i IEM Sydney.

Gamerlegion är nu:
Janusz "Snax" Pogorzelski
Frederik "acoR" Gyldstrand
Nicolas "Keoz" Dgus
Isak "isak" Fahlén
Sebastian "volt" Malos

Artikelbild: Pressbild/Eleague och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..