×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

pashaBiceps berättar: Så splittrade en Mercedes den legendariska femman

1
CS:GO-legendaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski valde i helgen att avslöja hur Mercedes-incidenten påverkade Virtus.pro.
I en intervju med den polska Youtube-kanalen Kanał Sportowy berättade CS:GO-legendaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski i helgen om hur den så kallade Mercedes-incidenten ledde till att den forna Virtus.pro-femman splittrades.

Under 2017 bestod Virtus.pros femma av pashaBiceps, Wiktor "TaZ" Wojtas, Filip "Neo" Kubski, Janusz "Snax" Pogorzelski och Paweł "byali" Bieliński. Femman var ett av världens starkaste femmor och som en extra morot inför Dreamhack Las Vegas valde organisationens grundare Anton "Sneg" Cherepennikov att kasta in en extra morot för att få laget att prestera på topp.

Sneg lovade att om VP vann turneringen skulle en av spelarna belönas genom att få en bil. Moroten fungerade, VP vann turneringen och TaZ fick sedermera en Mercedes-Benz GLE SUV.

Problemet var att spelarna inte höll med om vem som var mest förtjänt av bilen. Enligt pashaBiceps ledde denna osämja till att NEO, som var lagets in-game leader, fick brist på motivation.

— NEO blev väldigt ledsen över att han som ledare blev åsidosatt när det kom till att få den typen av belöningar. Han berättade öppet om att han var ledsen eftersom han kände sig undervärderad och att han tappade all motivation till att vara IGL, säger pashaBiceps i intervjun.

Kort tid efter incidenten valde laget att byta IGL men ändringarna gav inte önskad effekt på motivationen.

— Sakta men säkert så tappade vi mer och mer i motivation. Tyvärr kan man säga att Mercedes slet isär laget.

— Jag vet inte hur det hade blivit om pengarna fördelats jämnt mellan spelarna istället men det här var början. VI förlorade vår IGL och han tappade all sin motivation. Det hade varit passande att hylla honom och hade han fått sina hyllningar tror jag att vi hade kunnat spela ihop under en längre tid än vad det blev.

Drygt två år efter Mercedes-incidenten valde pashaBiceps att avsluta sin CS:GO-karriär. Under sina år som aktiv vann 33-åringen bland annat Majorn i Katowice år 2014, Eleagues första säsong, och Dreamhack Open i Bukarest 2016.Artikelbild: Pressbild/HIGH League
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..