×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Snappi avslöjar: ENCE var nära på att plocka upp Snax

1
Efter polska legendarens superinhopp under IEM Dallas så var ENCE nära på att plocka upp honom.
ENCE Esports har inför höstsäsongen gjort två spelarförändringar. De tappade Lotan "Spinx" Giladi till Team Vitality och valde även att bänka sin AWP-spelare, Olek "hades" Miskiewicz.

Istället har nu Álvaro "SunPayus" García och Valdemar "valde" Vangså kommit in i laget. Men detta var inte de enda som ENCE tittade på. I en intervju med Hltv berättar ledaren vilka spelare de tittade på.

En av de första spelarna ska ha varit Laurentiu "lauNX" Tarlea som är en del av Sprout. Den rumänska spelaren ska ha varit intresserade men Sprout valde att neka, samtidigt som att lauNX:s agent inte ska ha satt någon fast buyout i hans kontrakt.

Många tittade mot Janusz "Snax" Pogorzelski efter att han gjort ett enastående inhopp för ENCE under IEM Dallas. Snappi berättar att han var en av fyra spelare som var väldigt nära på att bli upplockade. Istället var det Valde som fick platsen. Snappi säger att han spelade riktigt bra under deras tryouts och att alla i laget gillade honom.

ENCE Esports
Marco "Snappi" Pfeiffer
Pavle "Maden" Bošković
Paweł "dycha" Dycha
Álvaro "SunPayus" García
Valdemar "valde" Vangså

Eetu "sAw" Saha (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..