×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

robiin rasar efter kvalförlusten — anklagar joel för matchfixning

1
Efter att svensklaget förlorat i finalen av kvalet så gick en av spelarna ut och klagade på Twitter.
Under söndagskvällen avslutades Pelaajat Nordic Masters, det nordiska kvalet till Blast Premier Showdown. I finalen av kvalet ställdes det svenska laget 416Olsk mot Victory Zigzag med den tidigare Godsent-spelaren Joel "joel" Holmlund.

Det blev en rätt så jämn kamp som slutade 2-0 till det internationella laget. Bäst på servern var utan tvekan joel som toppfragade båda kartorna. Matchen borde dock inte ens ha spelats enligt Robin "robiin" Sjögren.

På Twitter skriver svensken, lite ironiskt, att det kändes fantastiskt att förlora en plats i showdown mot en spelare som blev bänkad på grund av match fixing. Han menar också att joel är bannad för just detta av CCT och GRID. Han avslutar med att be Godsent och ESIC att säga något.

Fragbite har sökt joel för kommentar utan framgång. Godsent har tidigare nekat kommentar. Fragbite har även sökt ESIC som valt att inte kommentera.

Sverige416Olsk
robiin, b0denmaster, twist, PlesseN, avid
Victory Zigzag
joel, mertz, bubble, propleh, mupzGArtikelbild: Kim Anderson, Joakim Asplund/Godsent

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..