×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

RuStY om joels avstängning: "Han fuskade också"

1
Den svenska tidigare lagkamraten till Joel "joel" Holmlund säger nu även att talangen fuskade.
Joel "joel" Holmlund har blivit avstängd av ESIC på grund av matchmaking. Men enligt vissa personer är inte det allt han borde bli bannad för. Hans tidigare Godsent-lagkamrat Alfred "RuStY" Karlsson anklagar honom även för att fuska.

"Bra att se. Och för de som undrar, ja, han fuskade också ibland", skrev den tidigare Godsent-spelaren i en ny raderad Tweet. I svaren på Tweeten säger RuStY att han visste detta men inte fick säga det. Han säger också att detta hände under tiden som joel spelade i Godsent samt efter.

I en konversation på denna, nu raderade, Tweeten säger RuStY att han inte har konkreta bevis men att hans magkänsla efter 15 000 timmar borde säga något. Sen pekar han på att joel även bettat på matcher som de vann, i dessa matcher menar RuStY att joel ska ha: "megatopfraggat ".

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..