×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är femmorna som gick vidare till dag två i det första Svenska Cupen-kvalet

1
Två av lagen kommer att ta sig till gruppspelet.
Under torsdagen spelades den första tävlingsdagen i Sveriges största CS-tävling Svenska Cupen. Efter en helkväll fullspäckad med matcher återstår nu fyra lag som gör upp om två platser i turneringens gruppspel.

På den ena sidan av bracketen var det lagen Freee Agents och Kulmix som lyckades gå obesegrade genom den första kvaldagen efter att ha vunnit tre raka bo1-matcher. Freee Agents vann sina matcher med relativt bekväm marginal medan Kulmix hade en riktigt tuff sista match för dagen när man mötte Pyramidspel. Matchen avgjordes först efter övertid och då var det Kulmix som drog det längsta strået och vann med 19-17.

På den andra sidan av bracketen var det en variant av höstens succélag knasigT och som överlevde den första kvaldagen. Kappa Bar besegrade mixlaget Fl0wSkola med 16-14 i sin sista match för dagen medan knasigT slog ut Gamezone-vinnarna Marskalk med 16-7 i sin sista match för dagen.

Kvalet fortsätter på fredagskvällen då Freee Agents möter Kulmix och Kappa Bar ställs mot knasigT i de direkt avgörande kvalmatcherna. Vinnarna i matcherna tar då plats i Svenska Cupens gruppspel. Fredagens matcher sänds på Fragbites Twitch-kanal och sändningen drar igång med den första matchen klockan 18:00.

Lagen som gått vidare till dag två i kvalet:
Sverige Freee Agents
phoon, 1Knas, s1mpan, Silence, dezt

Sverige Kulmix
1jakoby, looky, PG, KriLLe, majkn

Sverige Kappa Bar
jayzaR, pupcake, AlekS, HugoXD, nomizz

Sverige knasigT
Ludwig, zen, virree, Debo, Ariant0

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..