×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så spelas Svenska Cupen 2023

1
Här är det du behöver veta om Svenska Cupen 2023.
Nu är hösten här och tävlingssäsongen i Counter-Strike har dragit igång på riktigt! Vi hoppas att ingen missat att Svenska Cupen är tillbaka med en ny säsong i år och vi hoppas få bjuda hela den svenska CS-scenen på en dunderfest när vi i höst avgör vilket CS-lag som är Sveriges bästa.

Här följer lite praktisk information för såväl deltagare som fans av svensk CS.

Svenska Cupens tävlingsformat och schema


Precis som förra året spelas Svenska Cupen under hösten och är uppdelad i tre faser – de öppna kvalen, gruppspelet och slutspelet.

De öppna kvalen är planerade att spelas online i slutet av september och början av oktober. Gruppspelet – som också spelas online – äger rum i oktober och slutspelet spelas i LAN-miljö den 1-3 december. De sista två slutspelsdagarna spelas inför publik i Space Arena i Stockholm.

  • Öppna kval (september–oktober)
  • Gruppspel (oktober–november)
  • Slutspel (1-3 december)

Observera att datumen för kval och gruppspel är preliminära då vi – precis som alla CS-entusiaster – ivrigt inväntar släppet av Counter-Strike 2. För att vi ska kunna hålla vårt spelschema och hinna genomföra alla faser i tävlingen kan det bli nödvändigt att påbörja tävlingen i CS:GO för att sedan gå över till CS2 när möjlighet finns. Mer information om detta kommer att publiceras löpande i Svenska Cupens kanaler.

Biljetter till Svenska Cupens finaler


Förra årets finaler blev en historisk publiksuccé då ett svenskt esportevenemang för första gången någonsin sålde slut Space Arena. Svensk CS är i en riktigt spännande tid och vi hoppas så klart att det blir en likvärdig publikfest i år.

För den som redan nu vill säkra en plats på Svenska Cupens slutspel har vi goda nyheter, då vi under september kommer att släppa early bird-biljetter till ett rabatterat pris. Håll utkik i våra kanaler så att du inte missar chansen att vara en del av Sveriges största CS-fest för i år.

Inbjudan till Svenska Cupen


Vi har kontaktats av flera lag och spelare som undrar över hur man får en inbjudan till Svenska Cupen. Vi vill därför klargöra att de lag som får en inbjudan till tävlingen kommer att kontaktas av vår turneringschef innan de öppna kvalen.

Följ Svenska Cupens kanaler

Svenskacupen.gg
Svenska Cupen på Facebook
Svenska Cupen på X/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..