×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: hampus ersätter Aleksib i NIP — får svensk kärna igen

5
Ninjas In Pyjamas femma är huvudsakligen svensk igen!
Svensklaget Ninjas in Pyjamas meddelar att lagets svenska stjärna Hampus "hampus" Poser återigen kommer att vara in-game leader i NIP till hösten. Den svenska 24-åringen återvänder till Ninjas In Pyjamas huvudlag efter att han tagit en paus från spelandet under vårsäsongen.

"Gissa vem som är tillbaka? hampus tar upp IGL-manteln igen till hösten — väl utvilad och hungrigare än någonsin. Vi är verkligen stolta över att ha byggt en struktur som kan tillgodose en spelares behov av att ta ledigt och kalibrera om, och verkligen glada över att se Champus tillbaka i matchform", skriver NIP om beslutet i ett inlägg på Twitter.

Beskedet innebär att hampus byter plats med NIP:s finska spelare Aleksi "Aleksib" Virolainen som förpassas till bänken i laget. Det innebär också att Ninjas In Pyjamas återigen har en huvudsakligen svensk kärna i sin femma efter att ha spelat under internationell flagg under våren.

Ninjas In Pyjamas femma är nu:
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Daniil "headtr1ck" Valitov
Kristian "k0nfig" Wienecke


Artikelbild: Kalle Strömgren

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..