×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus öppnar om sjukskrivningen: "Jag var tvungen att reda ut mitt liv lite"

1
I en intervju med HLTV berättar nu den svenska stjärnan om tiden borta från NIP.
Hampus "hampus" Poser är tillbaka i Ninjas in Pyjamas efter en sex månader lång paus. Den svenska stjärnan berättar nu om perioden utanför laget i en intervju med HLTV: "När jag kollade på matcher hemifrån ville jag bara börja spela igen. Jag kunde inte vänta. Jag är så glad att vara tillbaka och jag är redo att spela".

NIP-ledaren förklarar också vad han gjorde under denna tiden: "Inget speciellt, bara grundläggande saker och tog hand om mig själv. Tränade, rörde på mig varje dag, åt grönsaker, alla de där tråkiga sakerna dina föräldrar säger åt dig att göra när du var tio. Jag var tvungen att reda ut mitt liv lite".

Den som ersatte hampus när han tog sin paus var Kristian "k0nfig" Wienecke. Han har därmed inte hunnit spela med dansken så mycket. Han är dock glad över att ha honom i laget. hampus säger att han alltid tyckt k0nfig varit en otroligt bra spelare och att han aldrig sett en kille med så mycket bollar i spelet.

"Det är nice att inte behöva ha störst bollar längre. Jag har någon annan som jag kan skicka in första och gå efter honom. Jag behöver inte gå först hela tiden. Det är nice. Jag är glad att jag har honom", säger hampus.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..