×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

De får svenskarna möta i det stängda IEM Sydney-kvalet

1
Ninjas In Pyjamas ställs mot ryssar och skrällmixen knasigT får svenskt motstånd.
Nästa vecka spelas det stängda kvalet till miljonturneringen IEM Sydney. Under onsdagskvällen släppte turneringsarrangören ESL lottningen till kvalet och det står därmed klart vilka de svenska deltagarna får möta.

Sveriges högst rankade lag Ninjas in Pyjamas ställs mot det ryska laget 1win i sin första match. Laget har lottats till den nedre halvan av upper-bracketen där 9INE och Victory Zigzag möts i den andra UB-kvartsfinalen.

För det svenska mixlaget knasigT, som förra veckan sensationellt tog sig till det stängda kvalet genom att vinna det öppna kvalet, väntar Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks i upper bracket-finalen. Om knasigT vinner den matchen får svenskarna möta vinnaren mellan Betboom Team och OG.

Se kvalets bracket:

Artikelbild: André Åkerblom och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..