×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRIMZ och isak inbjudna till IEM Sydney — NIP tvingas kvala

1
De två svenskarna har blivit direktinbjudna till en av höstens stora turneringar.
Både Isak "isak" Fahlén och Freddy "KRiMZ" Johansson får chansen att spela i IEM Sydney, en av höstens stora CS-turneringar. Det står klart efter att turneringsarrangören ESL under onsdagen meddelat att både Gamerlegion och Fnatic fått en direktinbjudan till tävlingen.

Bägge lagen har blivit inbjudna baserat på deras ställning i ESL:s egen världsranking, där Gamerlegion är rankade nia medan Fnatic återfinns på tolfte plats. Utöver GL och Fnatic har också Cloud9 och Monte blivit inbjudna baserat på deras ranking medan Grayhound Gaming fått en plats i tävlingen genom ESL:s så kallade "Local Hero Invite".

För Sveriges högst rankade lag Ninjas in Pyjamas blev det inte någon direktinbjudan till tävlingen denna gång. Istället får NIP en plats i det stängda europeiska kvalet där svenskarna ställs mot sju andra lag i en kamp om två platser i tävlingen.

IEM Sydney spelas den 16—22 oktober. Det stängda kvalet spelas online redan i slutet av augusti och de öppna kvalen till turneringen spelas under denna vecka.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..