×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas succé — vann öppna IEM-kvalet

1
Laget gick helt obesegrade genom kvalet.
Mixlaget knasigT stod för en ordentlig kvalsuccé i helgen när svenskarna lyckades vinna det öppna kvalet till storturneringen IEM Sydney. Under lördagen vann laget tre raka matcher och säkrade därmed en plats i det stängda kvalet till turneringen.

Lördagens vinster kom mot Shapito, Question Mark och Thunderflash. Den sista och avgörande bo3-kvalmatchen mot det polska laget Thunderflash slutade 2-0 till svenskarna efter vinster på Overpass (16-12) och Ancient (16-6).

knasigT består av fem spelare vars namn är välbekanta för den som följt den svenska CS-scenen de senaste åren. Under hösten har laget deltagit i flera kvalturneringar och har bland annat nått det stängda kvalet till onlineturneringen CCT North Europe Series två gånger under säsongen.

I det stängda kvalet till IEM Sydney, som spelas med start den 23 augusti, kan knasigT få möta storlag som Ninjas in Pyjamas, Apeks eller OG.

knasigT är:
Victor "virree" Bäckström
Aleksandar "jayzaR" Zarkovic
Arvid "avid" Åberg
Oliver "Debo" Hallel
Ludwig "Ludwig" Eriksson

Artikelbild: Pressbild/Weplay och 9INE

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..