×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha förklarar varför han lämnade Fnatic

1
Under gårdagen deltog Robin "flusha" Rönnquist i HLTV Confirmed. Den svenska superstjärnan förklarar i showen varför han valde att lämna Fnatic, ryktena om att han ska starta ett lag med Timothy "autimatic" Ta och Miikka "suNny" Kemppi samt planerna för framtiden.
Det var många som blev förvånade när Fnatic offentliggjorde att Robin "flusha" Rönnquist valt att lämna laget. Detta efter att han bara spelat med laget i lite mer än ett år. Ersättaren blev Jack "Jackinho" Ström Mattsson som de nyligen placerade sig på en andraplats i CS_Summit 7 med. Under gårdagen deltog flusha i HLTV Confirmed och förklarade där varför han valde att lämna laget.

Han berättar att han var nära på att lämna laget redan i somras. Anledningen till detta är att han vill fokusera på att vara IGL. Detta var också hans vilja när han och Maikil "Golden" Selim kom tillbaka till laget 2019. Enligt flusha så var Golden inte ens den första spelaren de siktade på. Han berättar om hur Fnatic ville ha Tim "nawwk" Jonasson men hans buyout från Gamerlegion var för hög. Fnatic var även intresserade av Fredrik "REZ" Sterner men Ninjas in Pyjamas ville inte släppa honom.

I showen diskuterade de även det rykte att flusha skulle starta ett lag med sin tidigare Cloud9-lagkamrat Timothy "autimatic" Ta och Miikka "suNny" Kemppi. Han berättar att ryktena var sanna och att de till och med hade fem stycken spelare. Problemet var dock att de inte kunde hitta någon organisation som passade. Han säger även att detta projekt nu är nedlagt på grund av detta.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..