×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska mixlaget slog ut Furia — 12 svenskar kvar i IEM Sydney-kvalet

1
Svenskarna bjöd på starka resultat i IEM Sydney-kvalets första dag.
Det blev en stark första dag i det andra öppna kvalet till IEM Sydney. Två helsvenska femmor och två svenska spelare lyckades ta sig till kvalets åttondelsfinal som fortsätter under lördagen.

De helsvenska lagen som gick obesegrade under fredagen var Eyeballers och den svenska mixen knasigT. Det sistnämnda laget besegrade bland annat kvalets högst seedade lag Furia Esports i ett övertidsdrama i sextondelsfinalen.

Utöver Eyeballers och knasigT får också Tim "susp" Ångström och Olle "spooke" Grundström fortsätta kvalet under lördagen efter att deras lag, Question Mark och Sprout, också gått obesegrade genom kvalets första dag.

Lördagens matcher drar igång klockan 18:00 på kvällen och Eyeballers får då möta Virtus.pro, knasigT ställs mot det ukrainska laget Shapito, Sprout mot Zen Gaming och Question Mark möter en vitrysk femma som också spelar under namnet Question Mark. 2 av de 16 kvarvarande lagen kommer att få en plats i IEM Sydneys stängda kvalfas och för att ta en av de platserna krävs att laget vinner tre raka matcher under lördagen.

Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..