×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Media: Då kan Inferno släppas till CS2-betan

1
Den sista tävlingskartan uppskattas vara nära förestående.
Inferno kan släppas till CS2-betan om bara några dagar. Åtminstone om man får tro nyhetssajten Win.gg som analyserat CS-profilen Thours sammanställning av hur många dagar CS2-kartorna testats innan de ersätts.

Av Thours sammanställning framgår att speltillverkaren Valve ökat tempot i testandet rejält. Dust2, som var den första kartan att testas i CS2-betan, testades under 77 dagar i Competitive-läget medan Anubis ersattes efter bara 6 dagars testande.

Just nu är det Ancient som testas och om den får lika många dagar som Anubis bör nästa karta, som bör vara Inferno, släppas senast på måndag den 14 augusti. Om sajtens analys stämmer får framtiden utvisa, men då Valve kommunicerat att Counter-Strike 2 ska släppas under sommaren lär det hända en hel del i betan de kommande veckorna.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..