×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves svar på CS2-ryktena: "Herren belönar tålamod"

1
Väntan på Counter-Strike 2 börjar bli olidlig.
Efter att turneringsarrangören ESL släppt en video under IEM Cologne där Robin "ropz" Kool påstod att en CS2-patch skulle släppas den 10 augusti var det många som hoppades på någon form av nyheter från Valve under torsdagen. Men några nyheter blev det inte.

Istället valde tillverkaren att svara ropz med en print screen från ESL:s video där texten "Herren belönar tålamod" syns — en tydlig hint om att den som väntar på stora CS2-nyheter kan få vänta ytterligare ett tag.


Det har nu gått nästan fem månader sedan Valve bekräftade att bolaget jobbar på Counter-Strike 2. Uppdateringen har varit i stängd beta-fas sedan dess men något releasedatum har ännu inte kommunicerats från tillverkaren mer än att spelet kommer att släppas någon gång under sommaren.

Se ESL:s sketch med ropz:

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..