×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny CS2-uppdatering släppt — kartor i Competitive byts ut

1
Counter-Strike 2-betan får sin tredje större uppdatering på en vecka.
Under natten till tisdagen släppte speltillverkaren Valve ännu en uppdatering till Counter-Strike 2-betan. Den stora nyheten i uppdateringen, som är den tredje större uppdateringen på bara en veckas tid, är att tillverkaren väljer att ta bort kartan Anubis från spelläget Competitive och ersätter den med Ancient.

Beskedet innebär att Anubis var möjlig att spela i Competitive-läget i bara fem dagar då bägge kartorna gjordes tillgängliga för beta-spelarbasen så sent som i torsdags förra veckan.

Det finns ännu inget officiellt releasedatum för Counter-Strike 2. Valve har tidigare kommunicerat att spelet kommer att släppas under sommaren.

Fullständiga patch notes:
[ MAPS ]
Anubis
Removed from Competitive mode
Various bug fixes and tweaks

Ancient
Added to Competitive mode
Various adjustments to lighting
Added missing collision detection to some debris

[ MISC ]
Various adjustments to C4 animation
Water rendering performance improvements

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..