×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangen ryktas till 00 Nation

1
Den svenska 18-åringen uppges vara i dialog med det norskägda storlaget.
Tim "susp" Ångström är nära att skriva på för det norskägda storlaget 00Nation. Det rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk.

Enligt Dust2.dk ska den femma som susp tränat med de senaste veckorna vara i dialog med det norskägda storlaget. Förutom susp består femman av tre spelare med erfarenhet av spel på högsta nivå i form av Nikolaj "niko" Kristensen, Jon "JDC" de Castro och Florian "syrsoN" Rische samt den danska in-game leadern Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen.

Laget tränas av den svenska före detta Ninjas in Pyjamas-coachen Faruk "pita" Pita men enligt Dust2.dk ska också den danska tränaren Dennis "Rytter" Rytter vara aktuell som coach. Femman spelar för tillfället under namnet QuestionMark och förlorade igår sin öppningsmatch i Pinnacle Cup-gruppspelet med 1-2 mot Team Spirit.

Femman som ryktas till 00 Nation:
Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen
Nikolaj "niko" Kristensen
Jon "JDC" de Castro
Florian "syrsoN" Rische
Tim "susp" Ångström

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..