×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskt mixlag tvåa i ESEA Cash Cup

1
Några av Sveriges största CS-talanger tog sig till final i helgens ESEA Cash Cup.
Varannan helg anordnar spelplattformen ESEA sina Cash Cup. I vårens tredje upplaga, som spelades i helgen, lyckades det svenska mixlaget Fightclub säkra en andraplats i tävlingen.

Fightclubs femma utgjordes denna gång av en femma beståendes av de kontrakterade spelarna Olle "spooke" Grundström, till vardags i 00Prospects och Max "maxster" Jansson som annars spelar för Young Ninjas. Till sin hjälp hade de två 18-åringarna Hugo "chawzyyy" Gunther, Noel "melonhead" Raki och Tim "susp" Ångström.

I finalen ställdes Fightclub mot det ungerska laget Domination Esports. Finalmatchen slutade med en 0-2-förlust för svenskarna som får nöja sig med att dela på 1000 dollar (~10 000 kronor) för besväret.

Fightclub spelade med:
Max "maxster" Jansson
Hugo "chawzyyy" Gunther
Olle "spooke" Grundström
Noel "melonheadxP" Raki
Tim "susp" Ångström

Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..