×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangen klar för ungerskt lag: "Dags att grinda"

2
18-årige Tim "susp" Ångström har skrivit på för Budapest Five.
Den svenska talangen Tim "susp" Ångström har skrivit på för den ungerska organisationen Budapest Five. Det meddelade organisationen under måndagen genom ett inlägg på Twitter.

"Glad över att ha ett nytt hem, nu är det dags att grinda", skriver susp själv om beskedet på Twitter.


18-åringen, vars tvillingbror Adam "adamb" Ångström spelar i Young Ninjas, ansluter till Budapest Five tillsammans med de fyra lagkamrater han spelat tillsammans med under namnet Juggernauts. Under våren har susp varvat spel i Juggernauts med att agera inhoppare i Young Ninjas och spela mindre svenska onlineturneringar med svenska mixar.

Svensken gör sin tävlingsdebut för sitt nya lag på onsdagskvällen då Budapest Five möter Apeks i den första gruppspelsomgången i onlineturneringen CCT South Europe Series 3.

Budapest Five är:
Fodor "FLEAV" Levente
Nemanja "sarenii" Šarenac
Dejan "Katalic" Koprivica
Tim "susp" Ångström
Pavle "stYleEeZ" Stojanovski

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..