×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Flera svenskar vidare från öppna CCT NE-kvalet

1
Joel "joel" Holmlund var en av svenskarna som säkrade avancemang i CCT NE-kvalet.
Över 80 svenska spelare ställde under veckan upp i det öppna kvalet till onlineturneringen CCT North Europe Series. Med kvalet färdigspelat står det klart att 8 av svenskarna säkrat en plats i turneringens nästa kvalfas.

Den enda helsvenska femma som tog sig vidare från kvalet blev Desenchantee som vann sin avgörande kvalmatch mot ett annat svenskt lag i form av Zlatangoat. Utöver Desenchantee säkrade ocksåden svenska Oreshkins-duon Jonas "TiiREX" Gunnarsson och Marcus "gsus" Peltokorpi samt den bänkade Godsent-spelaren Joel "joel" Holmlund, som ställde upp i Owen "smooya" Butterfields mixlag Benched Heroes, en plats i det stängda kvalet.

Det stängda kvalet spelas under nästa vecka och kommer utöver de fyra lag som fått en plats genom de öppna kvalen också fyllas med 12 direktinbjudna lag. Det är ännu inte känt vilka 12 lag som fått en inbjudan till kvalet.

Svenskarna som avancerade till det stängda kvalet:
Sverige Desenchantee
PG, -Flink-, b0bbzki, GAME, Lorm3n, poiii
Europa Oreshkins
gsus, TiiREX
Europa BenchedHeroes
joel

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..