×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers utslagna ur CCT Online Finals – föll mot portugiser

1
Svenskarna slutar på en sistaplats i onlineturneringen.
Det har inte blivit någon toppenstart på säsongen för Eyeballers. Under fredagskvällen förlorade svenskarna sin andra raka match i onlineturneringen CCT Online Finals och är därmed utslagna ur turneringen.

Lagets andra förlust kom mot det portugisiska laget Saw och slutresultatet skrevs 1-2 i kartor. Bägge lagen vann sina respektive kartval men det var portugiserna som var vassast när matchen avgjordes på Ancient. Den tredje kartan blev en jämn historia som Saw till slut kunde vinna med 16-14.

För Eyeballers innebär förlusten att laget slutar på en delad sistaplats i tävlingen och är det andra uttåget ur en turnering på lika många dagar. Det enda svenskhoppet som återstår i CCT Online Finals är nu Tim "nawwk" Jonasson i Apeks som möter Virtus.pro på lördag förmiddag.

Under veckan som kommer fortsätter Eyeballers resa i CCT Central Europe Series-gruppspelet där laget måste vinna två raka matcher för att kunna ta sig till slutspelet.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..