×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eyeballers vänder negativa trenden – vann första gruppspelsmatchen i CCT CE

1
Efter fyra raka förluster tog Eyeballers en viktig seger mot Mouz NXT.
Eyeballers är tillbaka på vinnarspåret efter fyra raka förluster. Svenskarna vann idag sin vinna-eller-försvinna-match i CCT CE-gruppspelet mot Mouz NXT med 2-1 i kartor.

Segern innebär att Eyeballers fortfarande har chansen att nå tävlingens slutspelsfas. Laget förlorade sina två första matcher i gruppspelet och behöver vinna matcher till för att säkra en plats i slutspelet.

Förutom de tidigare förlusterna i CCT CE-gruppspelet förlorade Eyeballers mot Eternal Fire under torsdagskvällen i sextondelsfinalen av kvalet till Thunderpick World Championship. Den matchen slutade 0-2 i kartor.

Senare på fredagen fortsätter Eyeballers resa i en tredje onlineturnering – CCT Online Finals. Där har laget hamnat i turneringens lower bracket och får där möta Saw. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 14:30.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..